Cosmetische Acupunctuur

 Home / Cosmetische Acupunctuur

Over Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Schoonheid straalt door ons heen van binnen naar buiten en is sterk verbonden met de vibratie van ons fijnstoffelijke lichaam en onze zielekwaliteit. Dit zijn bij uitstek de gebieden waarop cosmetische acupunctuur invloed uitoefent.

Cosmetische acupunctuur laat de eigen stralende schoonheid weer ontwaken door laagje voor laagje dit masker te laten verdwijnen.

Om een verjongingsproces op gang te brengen kan al snel een verjongingseffect optreden. Bij de eerste behandeling neem je een goede kopie mee van de meest stralende portretfoto die je van jezelf bezit. De behandeling richt zich niet alleen op de uiterlijke verschijnselen van veroudering, maar op het algemeen welzijn en vitaliteit.
Afspraak maken met de acupuncturist,
of heeft u vragen over cosmetische acupunctuur?

U kunt een afspraak maken door het telefoonnummer 0628136849 te bellen.

Cosmetische Acupunctuur: Terug in de tijd

In het gezicht en hals zijn veel acupunctuurpunten die invloed hebben op psychosomatische klachten en de energiebalans. Door het plaatsen van naalden verdwijnt laagje voor laagje het masker dat de stralende schoonheid bedekt, waardoor een verjongingseffect bereikt wordt. De gezichtsuitdrukking wordt ontspannen en het energieniveau gaat omhoog, waardoor verouderingsverschijnselen verdwijnen.

 

De hormoonhuishouding komt in balans, menstruatie- en overgangsklachten verminderen of verdwijnen.
Er is een effect op de algemene gezondheidstoestand en de zintuigen gaan beter werken.

 

De stemming verbetert en het zicht op de eigen mogelijkheden en toekomstvisie verruimt zich, doordat oude vastzittende blokkades worden opgeheven. De huid verjongt zich, is beter door bloed, wordt steviger en rimpels vervagen. Een duidelijk verjongingseffect kan worden bereikt.